Drinkfontein voor katten: De Petfontein


😸 Nieuw: Hoe krijg je een gezonde en fitte kat met de juiste voeding? Na 1.5 week zie je al het verschil (betere vacht en meer energie). 🐈


Welke voeding is goed en welke kun je beter laten staan?
Dit en meer in de Live Webinar op 12 & 13 mei.
Katten zijn niet echt water drinkers. Daarom moeten we proberen ze op allerlei manieren te stimuleren wat meer te drinken. Een waterfontein kan daarbij helpen. Hierin heb je verschillende keuzes.

De PetFontein is klein en compact, wat erg fijn kan zijn als je in kleinere ruimtes wil gebruiken. Er kan wel 2,4 liter in. Water genoeg dus voor je kleine huistijger. Ook prettig: hij is muisstil én makkelijk schoon te maken. Alle onderdelen zijn er los uit te pakken namelijk. Ook de pomp!

Wat ik ook erg leuk vind aan deze specifieke fontein is dat je hem zowel met als zonder bloemetje neer kunt zetten. Daardoor heb je eigenlijk een soort 2-in-1 fontein: zowel stromend water of juist bubbelend, afhankelijk van wat jouw kat het fijnste vind.


Blog advertentie Via Natura

Geïnteresseerd in de PetFontein?

Voor alle Catmoneo lezers is er een leuke korting. Daarvoor volg je deze link, en vul je bij het winkelmandje de kortingscode “catmoneo” in. Dan krijg je 10% korting op je aankoop. Ook leuk: De verzending van de fontein is gratis!

Wat vinden jouw katjes van een fontein?

Pootje Catmoneo

4 reacties:

  1. Wilde bestellen maar waren uit verkocht

  2. Mooie fontein, iets goedkoper voor €21.95 op Bol.com.

  3. Hallo!
    Ik kan deze fontein ook zeker aanbevelen. Mijn twee katers hebben hem nu een half jaartje in gebruik en ze vinden hem super en drinken er veel uit. Ik heb ook nog een andere fontein staat én gewone bakjes water, maar deze heeft absoluut de voorkeur!
    Wil je je katten een plezier doen, schaf dan zeker deze fontein aan! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *