Partners

Over de gehele website vind je URL’s naar diverse webshops. Met sommige webshops heb ik een partnerverband. Dit betekent dat wanneer je via mijn link op de webshop terecht komt en een aankoop doet, ik daarvoor een kleine commissie krijg. Deze betaalt de webshop; jij betaalt dus niets extra’s voor het product dat je koopt.

Hiermee kun je Catmoneo financieel steunen. Hierdoor kan ik meer tijd besteden aan onderzoek wat goed is voor onze katten, zoals door het lezen van wetenschappelijke onderzoeken, en deze vertalen naar praktische tips die voor iedereen te begrijpen zijn.

Wanneer je Catmoneo hiermee graag wilt helpen, kun je de volgende links gebruiken (staat op alfabetische volgorde):

Ik heb ook diverse partnerverbanden met kattenverzekeringen. Als je hier nieuwsgierig naar bent, kun je het beste kijken in mijn reviews en mijn beoordeling van de beste kattenverzekering (deze update ik eens per jaar).

De volgende winkels link ik ook naar toe, maar heb ik geen partnerverband mee:

  • Via-Natura.nl

Onafhankelijkheid

Het is altijd lastig iets aan te bevelen zonder je onafhankelijkheid te verliezen. Zo kreeg ik eens de vraag of ik in dienst ben van Zooplus. Dit is niet het geval, maar ik ben dus wel aangesloten bij hun partnerprogramma. De merken die ik in eerste instantie begon te reviewen, kwamen in min of meer alfabetische volgorde van hun website. Zo kon ik het voor mezelf overzichtelijk houden. Echter bepalen geen van de partners mijn inhoud, niet direct noch indirect.

Verder zijn aanbevelingen gebaseerd op de informatie en kennis die ik heb, niet op of ik al dan niet een commissie kan krijgen. Momenteel beoordeel ik ook andere merken, waarvan sommigen die ik erg goed beoordeel (brokken van Power of Nature en Wildcat bijvoorbeeld) geen commissie leveren. Wanneer ik een aanbeveling doe geef ik aan waar je de producten kan kopen gebaseerd op prijs (welke shop is goedkoper?) en betrouwbaarheid van de webshop.

Uiteindelijk moet je voor jezelf beslissen of je de informatie betrouwbaar vindt. Als je hierover vragen hebt, beantwoord ik ze graag voor je.

Reacties zijn gesloten.