Ontrafel alle geheimen van het kattenvoer etiket en geef je lieveling een gezond maaltje.

Doe jij mee aan Super Foods voor Katten?

122

deelnemers

11+

uur (video) les

Wetenschappelijk

onderbouwd

"De meest complete online training specifiek voor katten die je stap voor stap helpt het etiket in 1 minuut te lezen, de geheimen van van marketing te doorgronden en je kat de beste voeding te geven die hij verdient."

Toen ik begon met goede voeding uit te zoeken voor Lapje (destijds 14 jaar) begon ik met een Google zoekopdracht. Binnen no-time had ik allerlei top 10 lijstjes gevonden.


Maar iets wat ze niet vertellen is: waarom is die voeding dan goed? Wat maakt voeding Y beter dan X? Daardoor wist ik eigenlijk alsnog niet goed wat ik moest kiezen. Ik zag door de bomen het bos niet meer.


Het etiket moest ik lezen met een vergrootglas en bovendien had het net zo goed hogere wiskunde kunnen zijn. Is graan nu slecht voor je kat? Moet vlees op nummer 1 staan? Wat betekent die cijfertjes eigenlijk? Ik snapte er werkelijk geen miauwtje van!


Misschien heb jij je ook al suf gezocht op Google naar hoe je een etiket nu echt goed leest. En hoe je ervoor zorgt dat dit ook daadwerkelijk past bij je kat. Waarschijnlijk ben je net zo gefrustreerd over de resultaten: 0 komma 0.

Daarom ben ik Catmoneo gestart. Om hiermee te helpen. Want alles wat we willen voor onze liefste katten is een goede voeding die het leven mooier en langer maken. Waar of niet waar?!


Nu is het etiket best complex. Weet ik. Maar als je dit zelf beter zou begrijpen, wat zou dat dan betekenen voor je kat? Om te zorgen dat hij altijd de beste mogelijke en goed passende voeding krijgt?


Dat zou supergaaf zijn toch?

Niet langer afhankelijk van anderen voor een voeradvies, maar zelf kunnen bepalen of een voeding geschikt is voor je kat. De pareltjes eruit halen en de troep laten liggen in de winkel. Je kat de optimale voedingsondersteuning geven die er maar is.


Het is alles wat ik wil voor Lapje, en ik neem aan jij ook voor jouw kat!


Om je daarmee te helpen heb ik Super Foods voor Katten opgezet.

In Super Foods voor katten leer je alle ins en outs over het etiket, wat een voeding goed of slecht maakt en hoe je dit perfect afpast op je eigen kat.

  ⏱️ het etiket in 1 minuut kunt doorgronden,

  🤫 marketingsgeheimen in een handomdraai doorziet

  🌟 en precies weet wat je kat nodig heeft in zijn voeding,

  😻 van kitten tot super oudje van 20+ jaar.

✅ De meest complete online training voor gezonde(re) voeding voor je kat

✅ Prik door de mooie woorden van het etiket heen die jou verleiden tot kopen

✅ Onderbouwd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op een praktische manier

✅ Zonder rekenwerk tóch de analyse begrijpen en vergelijken

✅ Wat de impact is van diverse ingrediënten (en waarom ze worden toegevoegd)

✅ Hoe kitten, adult en senior voedingen van elkaar verschillen

✅ Op welke manier je een zieke kat (overgewicht, blaasgruis, diarree, etc) kunt ondersteunen met voeding

✅ Helemaal gericht op katten en hun behoefte (het zijn echt unieke diertjes!)

✅ Binnen 1 minuut een redelijk idee of een voeding oké, goed of niet goed is

✅ Hoe je een dieet echt goed laat aansluiten op de behoeften van jouw kat

Dit is perfect voor jou als je al een tijdje aan de slag wil met goede kattenvoeding, maar door de bomen het bos niet meer ziet en totaal niet weet waar je moet beginnen voor objectieve info.

"Ik vond het geweldig. Wetenschappelijk onderbouwde info, duidelijk en op zeer enthousiaste wijze gebracht. Altijd gelegenheid tot het stellen van vragen, over de stof en je eigen kat.


Ik kan nu een voeding beoordelen op ingrediënten en trap niet meer in de vaak misleidende reclame op het blikje. Ik weet ook wat een goede richtlijn is voor mijn kat passend bij zijn leeftijd, zijn gewicht en eventuele ziekten."

Loes

kitten Ramses

Wat zit er in Super Foods?

Super Foods Training (€597)

Bestaande uit video-lessen met handouts voor makkelijke aantekeningen, een werkboek om vragen en casussen te oefenen, voorbeelden van voedingen en handige gidsen ter ondersteuning.


Lifetime toegang (onbetaalbaar)

Zolang Catmoneo blijft bestaan, heb jij toegang tot alle modules en extraatjes. Zo kun je het elke keer opnieuw bekijken. Handig om nog eens wat terug te zoeken, of als de situatie thuis verandert!


 • Module 1 – Ontdek de kat als obligaat carnivoor en welke voeding daarbij past
 • Module 2 – Van brok tot natvoer en het etiket op de juiste manier lezen en ontcijferen
 • Module 3 – Hoe zorg je ervoor dat je kat altijd voldoende eet?
 • Module 4 – De kracht van vochtrijke voeding en waarom natvoer elke dag belangrijk is
 • Module 5 – Snap de cijfers (analyse) en weet wat de kat nodig heeft (zonder rekenwerk!)
 • Module 6 – Bepaal welke ingrediënten beter of minder goed passen bij je kat
 • Module 7 – Van senior tot kitten, en van overgewicht tot blaasgruis: wat heeft de kat met speciale behoeften nodig in zijn voeding?

Wat zit er nog meer bij?

Coaching (3x) (€267)

Voeding is complex en soms is iets gewoon niet duidelijk. Daarvoor hebben we de gezamenlijke Q&A's.


Analyse Calculator (€37)

Met de Analyse Calculator hoef je zelf geen wiskundige formules uit te voeren. Slechts invullen en klaar. Hoe makkelijk is dat?!


Voedingstool (€47)

Hoeveel je kat mag eten is belangrijk voor de gezondheid van je kat. Om dat snel te doen, krijg je de Voedingstool erbij.


Bonus

Module 8 (€47)

Na 7 modules over het etiket en de beste voeding voor je kat kiezen, is het tijd om eens te kijken HOE je voert. Juist omdat dit ook impact heeft op de gezondheid van je huistijger. En dat doen we in module 8!


Bedankt voor Super Foods

De totale waarde van Super Foods
+
alle bonussen is maar liefst €995!

€995
€ 299

Super Foods voor Katten

 • het etiket in 1 minuut kunt doorgronden,
 • marketingsgeheimen in een handomdraai doorziet
 • en precies weet wat je kat nodig heeft in zijn voeding,

 • Van kitten tot super oudje van 20+ jaar.


  Wil jij de kaart van kattenvoerland hebben? Doe dan mee!

Claim je plekje
Betalen in 2 en 3x mogelijk.

"Het is makkelijker om keuzes te maken op de behoeften van de individuele kat en niet zozeer op de mooie woorden van het etiket. Het hielp me ook volhouden, want Marilyn stelde gerust dat eens even een terugval daarom geen ramp was, even een stapje terug en dan weer volhouden.


Met 3 heel verschillende katten die elk hun eigen probleem hebben, heb ik veel tips kunnen opvangen. Ik ben een beetje dichter bij de ‘formule’ om mijn geriatrische oudje langer gezond te houden, wat dikker te maken en hopelijk van die vervelende diarree af te raken zodat de medicatie ook afgebouwd kan worden."

Julie

3 katten

Perfect voor jou?

 • Je wilt graag aan de slag, maar bent verward door de info
 • Je ziet door de bomen het bos niet meer (daar help ik je mee)
 • Je wilt onafhankelijk voedingen kiezen
 • Je wilt samen met anderen bezig zijn met kattenvoeding


Kan voor je eigen kat of als professional!

of niet...?

 1. Je bent een hardcore brok aanhanger
 2. Je gelooft alleen in rauwe voeding
 3. Je wilt liever alleen een voeradvies
 4. Wanneer je de lessen toch niet volgt. Het komt niet magisch in je hoofd ;)


In deze gevallen kun je beter niet meedoen.

Geen-kat-in-de-zak garantie

Voor Super Foods geldt een speciel geen-kat-in-de-zak garantie. Wanneer je de training volgt en een week na je starten blijkt het helemaal niets voor je te zijn, stuur je mij een mailtje met waarom niet, en krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Goed toch?
Geen kat in de zak garantie SFK Catmoneo

Ja, ik wil meedoen met Super Foods →

Claim je plekje direct 
IN 2 of 3x betalen mogelijk

Wat vinden anderen?

Ik let op wat ik koop
"Ik koop niet zo maar meer een voeding, maar pluis hem eerst uit. En volgens mij is Minousch blij met alle kennis die ik heb opgedaan."
Mignonne

Asiel & Oppas

Duidelijke training
"Mooi vormgegeven en heel duidelijke training. Zeker een fijne toevoeging op wat ik al wist met betrekking tot rauw voeren."

Simone

Dierenarts i.o.

Een grote meerwaarde
“Het is heel goed opgebouwd, de filmpjes zijn heel duidelijk, de wekelijkse webinars is een mooie aanvulling om antwoorden te krijgen op je vragen. Prijs/kwaliteit, Voor mij is het een grote meerwaarde.”
Patricia

Katteneigenaar

Goed opgezet
"De cursus is goed opgezet en heel leerzaam. Onze oude kater Dushi die we pas geadopteerd hebben krijgt nu hele goede voeding! Dat is ook echt te zien aan zijn vacht, huid en gedrag."

Sia

Beginnend kattenverzorger

Veel diepgang
"Zou zeker de opleiding superfoods voor cats volgen. Heb hem ook gedaan erg leerzaam. Ik heb de opleiding paraveterinair gedaan maar ook ik leerde nog bij. Veel diepgang."

Yvette

Opleiding paraveterinair

Lekker analyseren

"Echt leuk ook om nu de voedingen die je hebt en al gehad hebt en nieuwe voedingen om deze in de analyse calculators te steken en zo te zien waar of wat je beter nog aanpast."

Sigrid

Katteneigenaar

Eyeopener!
"Door deze cursus heb ik een heel andere kijk op kattenvoeding gekregen. Ongelooflijk wat een eyeopener. Wat een enorme verrijking voor de gezondheid en welzijn van mijn kat."
Henny

Katteneigenaar

Geeft rust
"Ik kende Catmoneo van voordat de katten kwamen en zat dus voor hen al redelijk goed. Maar ik kan nu finetunen. Voor mezelf heb ik meer vertrouwen in mijn kennis, wat rust geeft."
Geraldine

Katteneigenaar

Andere kijk op voeding
"Het is een pittige training en toch, ik heb zoveel geleerd over kattenvoeding en dat niet alle voedingen hetzelfde zijn, zowel in brok als in natvoer.


Ik heb dan ook een heel andere kijk op de voeding van katten gekregen."

Karina

Katteneigenaar

Echte aanrader
"De lessen gevolgd en daarna gegaan voor het certificaat zodat ik voldoende kennis heb om mijn klanten te adviseren bij hun voedingskeuzes. Het was een pittig parcour en het examen en oefeningen die uitgewerkt moesten worden waren heel arbeidsintensief. Maar waw, wat heb ik veel bijgeleerd. Een echte aanrader!"
Kelly Vandewiele

Felix Fortuna - katten professional

Handig om te weten

Kan ik direct beginnen?

Ja. Na aankoop krijg je direct een mailtje met een inloggegevens.

Het kan wel zijn dat de groepscoachingen niet direct zijn. Dat kan ook een voordeel zijn, want dan heb je gewoon meer tijd om de stof door te nemen.

 

Hoe lang houd ik toegang?

Je krijgt Life-Time toegang tot de training. Dit betekent dat zolang Catmoneo bestaat, je 24/7 toegang hebt tot al het online materiaal.

 

Voor wie is de training geschikt?

Dit is geschikt voor kattenliefhebbers en zeker ook kattenprofessionals die kattenvoeding willen begrijpen, beoordelen en de beste keuzes maken voor de kat. De nieuwste wetenschappelijke inzichten zijn erin opgenomen en ook voor wie zich al (een beetje) is gaan verdiepen in kattenvoeding, is dit door de STAP-VOOR-STAP aanpak enorm leerzaam.

 • Als je door de bomen het bos niet meer ziet
 • Je wilt graag dat de informatie een geheel wordt
 • Met een objectieve bril naar voeding kijken
 1. Doe niet mee als je een hardcore brok aanhanger bent of alleen in rauw gelooft.


Behandel je ook chronisch nierfalen?

Nee, momenteel (nog) niet.

 

Behandel je ook rauwe voeding?

Alleen zijdelings. Rauwe voeding is nog weer een vak apart (zeker het zelf samenstellen). Dit verdient zijn eigen training.

Ben je geïnteresseerd in rauwe voeding, maar weet je eigenlijk nog weinig van wat de kat nodig heeft?

Dan is dit wel een goede basistraining.

 

Als ik vragen heb, hoe krijg ik daar antwoord op?

In de groepscoaching (Q&A) beantwoord ik de vragen. Zo leert iedereen van de vraag en het antwoord. Je kunt ze vooraf insturen of ter plekke stellen.


Wanneer zijn de Q&A's coach sessies?

Deze zijn op donderdagavond om 19:00. Dit zijn vaste data. Ik doe SFK 3x per jaar met een officiële start. Dan zal ik ook de data voor de Q&A's per mail met je delen. Mocht je niet kunnen, dan kun je altijd de opname bekijken.

(Je kunt wel eerder met SFK beginnen dan de officiële startdatum. Je hebt dan gewoon alvast een extra aanloopje. En dat is zeker geen overbodige luxe ;) ).

 

Waar kan ik de Super Foods training vinden?

Het programma is online te vinden in een speciale afgeschermd deel in het trainingsgedeelte van Catmoneo. Hiervoor ontvang je uiteraard je persoonlijke logingegevens. Je kunt dit zowel op je computer volgen, als via de mobiele app die erbij hoort.

 

Hoeveel tijd moet ik investeren?

SFK is zo ingedeeld dat je in 5 weken alle stof kunt doornemen. Je bent ongeveer 2 à 4 uur per week nodig. De eerste modules zijn wat rustiger, module 5 en 6 vrij intensief. Bij module 7 ga je dingen toepassen. Het kan natuurlijk per persoon verschillen ;). Zeker met een fulltime baan ernaast is extra tijd nemen een goed idee.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan in 2 of in 3 keer. Als je naar de betaalpagina gaat zie je direct de opties. Het eerste termijn betaal je met iDeal (NL) of Bancontact (BE). De volgende betalingen worden de maand erop automatisch geïncasseerd.

 

Ik ben kattenprofessional (veel bezig met katten), is SFK dan ook geschikt?

Absoluut. Hiermee kun je je eigen diensten uitbreiden en katten nóg beter helpen. Eerder deden al gedragscoaches mee, een paar paraveterinairen en dierenartsassistenten en ook een dierenarts in opleiding.


Kan ik ook een certificaat halen?

Dit is mogelijk in de vervolgtraining van Super Foods. Hiervoor krijg je een uitnodiging nadat je SFK hebt afgerond.


Is er een garantie?

Ja, die is er. Ik weet dat dit een super waardevol programma is. Mocht je desondanks toch denken dat het niets voor jou is, stuur me dan een mailtje binnen een week na je factuurdatum met waarom het niet passend is, en je krijgt je geldt terug. Dit is de geen-kat-in-de-zak garantie van Catmoneo voor SFK. (zie ook de algemene voorwaarden).

 

Ik twijfel nog of SFK iets voor mij is / ik heb nog een vraag, kunnen we mailen of bellen?

Dat kan zeker. Je kunt me een mail sturen op marilyn@catmoneo.nl of even een belafspraak inplannen via deze link.

Wil jij de kattenvoer geheimen ontrafelen?

Ja, ik doe mee! 
In 2 of 3x betalen mogelijk.