Voedingstool: De voercalculator voor katten

Voedingstool (400x400px)

Overzicht:

  • In 5-10 minuten klaar
  • Direct downloaden
  • Excel nodig
  • Voor brok, natvoer en KVV
  • Kitten tot senior
  • 10 katjes tegelijk!
  • Alles in NL

Hoeveel eten mag je kat?

Of je nu brokjes, natvoer of een combinatie geeft, het is handig om te weten hoeveel je kat ervan mag hebben elke dag. Helaas is de verpakking daarvoor meestal geen goede richtlijn, omdat ze geen rekening houden met castratie, groei en activiteit.

Daarom is het zelf bereken handiger. Maar dit slurpt ook veel tijd, en als rekenen niet je lievelingsding is om te doen… Dan wordt het er allemaal niet makkelijker op.

Met de Voedingstool kun je dit in een handomdraai doen. Het is een voercalculator die werkt met elke voeding en voor kittens tot senioren. En je kunt het invullen voor 10 katten tegelijk.

Het is ook superhandig als je kat moet afvallen. Zo kun je dit stap voor stap doen!

Inclusief de extra’s:

  • Trainingvideo’s zodat je het meeste uit de Voedingstool haalt
  • Printbaar overzicht van je berekeningen (makkelijk aan de koelkast!)
  • Updates van de Voedingstool

47,00112,00Opties selecteren

Behind the scenes: Kijk alvast even hoe het eruit ziet

Dan zie je direct hoe simpel het is om het in te vullen 🙂

Wat zeggen anderen?

Onderstaande mooie reacties kreeg ik van de gebruikers van de Voedingstool.

DominiqueGoede tool waarmee je heel goed de richtlijnen kan bepalen voor diverse voedingen en combinaties hiervan. De tool is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. In de tool verwekte uitleg is erg duidelijk en door een ieder goed te begrijpen.”

Marie-José“Ontzettend fijne en zeer gebruiksvriendelijke tool ! En niks ruime marge’s zoals op verpakking te vinden is ( waardoor ik nog niet wist hoeveel te geven) maar doordat je specifieke gegevens invult een duidelijk aantal te geven grammen per dag krijgt. Ook als je verschillende combi’s op 1 dag geeft. Ik ben er erg blij mee !”

AstridIk wil je graag enorm bedanken voor de voedingstool! Dit heeft me eindelijk inzicht gegeven hoeveel we onze gesteriliseerde kat mogen voeren. Begin december zijn we met je tool begonnen en met de aangegeven stapjes is onze kat nu bijna op haar streefgewicht. Voor de tool woog ik haar voer wel af, maar sindsdien ik nat en droogvoer ben gaan geven volgens de tool is ze ipv steeds verder aan te komen eindelijk gaan afvallen. Vanaf 4850 weegt ze nu 4250, echt een veel vitalere kat weer geworden!! Super bedankt! Hier heb je echt wat aan.”

Reacties zijn gesloten.