Cat Talk

Heb jij de beste voeding voor je kat?

In kattenvoer-land is dit nog niet makkelijk met de vele keuzes.

Leer hier zelf navigeren, zodat je je kat gezond, fit en energiek houdt.

08-06 (& 10-06)
19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ja ik wil meedoen 
Aanmelden is gratis
Heel erg interessant, iedereen die een kat heeft zou deze webinar moeten volgen. Ik heb al bijna 14j katten, maar ik had geen flauw idee dat er zo veel meer zat achter kattenvoeding tot ik vorige lente op de Catmoneo website terecht gekomen ben omdat ik mijn oudste kattin op dieet moest zetten. Hier heb ik zo veel ontdekt dat ik nog niet wist!
Carolina

Live

Een live online sessie

Q&A

Stel je vragen direct

Bonus

Er is een opname!

Waar gaan we het over hebben?

Voeding heeft grote impact op de gezondheid van je kat.

Helaas is het etiket nogal 'mysterieus' en zet je makkelijk op het verkeerde been.


Ontdek in de Cat Talk: 


✅ Wat het voor je dieet betekent als je een obligaat carnivoor bent

✅ Waarom niet elke goede voeding ook passend is voor jouw kat

✅ Welke 3 dingen je zeker op het etiket moet controleren

✅ Wanneer je kiest voor brok of natvoer, en waarom

✅ Samen bekijken we 2 voedingen op hun inhoud & marketing

 

Ik vertel ook wat meer over Super Foods voor Katten,

hét online programma om het etiket helemaal te ontrafelen en het beste voor je kat te doen.


✅ Inclusief ruime Q&A om je vragen te stellen over kattenvoedingen

Cat Talk

Etiketten lezen van kattenvoer

Is het etiket voor jou een mysterie?

Vind je het lastig om te bepalen waar je op moet letten?


Dan is deze Cat Talk perfect voor jou. Samen bekijken we wat het meest geschikt is voor je kat en hoe je marketing van inhoud onderscheid.


Wanneer? Donderdag 8 juni @19:30 of zaterdag 10 juni @10:00

Waar? Online, je hoeft niets te installeren.

Duur? Ongeveer 60-90 minuten.

Gratis aanmelden
Opname achteraf beschikbaar
Heel erg interessant, iedereen die een kat heeft zou deze webinar moeten volgen. Ik heb al bijna 14j katten, maar ik had geen flauw idee dat er zo veel meer zat achter kattenvoeding tot ik vorige lente op de Catmoneo website terecht gekomen ben omdat ik mijn oudste kattin op dieet moest zetten. Hier heb ik zo veel ontdekt dat ik nog niet wist!
Carolina

Waar gaan we het over hebben?

✅ Wat het voor je dieet betekent als je een obligaat carnivoor bent

✅ Waarom niet elke goede voeding ook passend is voor jouw kat

✅ Welke 3 dingen je zeker op het etiket moet controleren

✅ Wanneer je kiest voor brok of natvoer, en waarom

✅ Samen bekijken we 2 voedingen op hun inhoud & marketing

 

Ik vertel ook wat meer over Super Foods voor Katten,

hét online programma om het etiket helemaal te ontrafelen en het beste voor je kat te doen.


✅ Inclusief ruime Q&A om je vragen te stellen over kattenvoedingen

Ontdek wat gezonde voeding is voor een vleeseter,

zodat je hem de beste voeding kunt geven.

Marilyn en Lapje - Catmoneo
Marilyn Bakker met Lapje - Eigenaar en oprichter van Catmoneo.

Gezonde voeding geldt toch ook voor katten?

Ik ben personeel van Lapje, mijn lieve katje van al 19 jaar. Ik was al even bezig met gezondere voeding voor mezelf, toen ik me afvroeg: Wat is eigenlijk de beste voeding voor een kat? Voor Lapje als senior?


Zo ging het balletje rollen. Maar online vond ik bar weinig. Complete frustratie! Lijstjes met voer zat hoor, maar waarom die voeding dan zo goed was, daarover was geen uitleg. Ik had het bijna opgegeven… totdat ik 1 idee ontdekte dat alle verschil maakte.


Dat idee? De kat is een carnivoor. Zo simpel en eenvoudig. Maar zó belangrijk. Het maakt alle verschil in hoe ik Lapje nu voer. Nog altijd vind ik het fantastisch om te zien hoe goed Lapje het doet. Ze zit lekker in haar vel, haar vacht glanst en knuffelen kan ze als de beste!


Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk katten aan de gezonde kattenvoeding te krijgen. Want je wilt een gezonde, fitte en energieke kat tot in zijn laatste jaren, toch? 💕


Ondertussen staan er al meer dan 250 blogs online, waarmee maandelijks 30.000+ kattenliefhebbers hun voordeel doen. Ik heb al meer dan 80+ baasjes persoonlijk geholpen met gezonde voeding. En een paar keer per jaar geef ik een gratis Cat Talks zoals deze, zodat straks iedereen weet hoe je een goede van een slechtere kattenvoeding kan onderscheiden.

Veel interactie met luisteraars en mogelijkheid om vragen te stellen (en antwoord te krijgen). Een aanrader voor elke katteneigenaar.
Kim
Erg leuk, en net als de website vooral DUIDELIJK uitgelegd wat erg fijn is!
Romana
Héél interessant, leerzaam en bevestigend voor bepaalde details waar we nog niet zeker over waren. Het is een niet te missen ruggensteun voor wie het beste voor zijn lieveling wil.
Timo
Superleuk en leerzaam! Dankjewel voor je uitgebreide antwoord voor Mila. Mila’s dierenarts is ook erg benieuwd naar je adviezen.
Fran

Ja, ik doe mee!

Gratis aanmelden
Opname achteraf beschikbaar.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden