Op zoek naar de best passende voeding voor jouw kat?

We kunnen het samen bespreken in een voeradvies.

Het is nog niet makkelijk...

Marilyn en Lapje - Catmoneo

Je wilt je kat het beste voer geven. Je vraagt eens wat rond. De dierenarts zegt zo, de dierenwinkel zus, en de buurvrouw zegt weer wat anders. Online wordt je ook niet wijzer. Al snel verzuip je in de 100den keuzes. Welke is nu goed?


Ondertussen heb je al zeker 23 voedingen geprobeerd of overwogen, waarvan je eigenlijk ook niet goed weet of ze nu goed of slecht zijn.


Groot merk, onbekend merk, supermarkt merk? Graanvrij? Senior of kitten voeding? Een speciale dieet voeding of gewone voeding?  Single eiwit? #brainexplosion


Je wilt gewoon je kat een gezonde voeding geven, zodat hij lekker in zijn vacht zit! En niet over 3 maand, maar liefst binnen een week.


Kortom: Het zou fijn zijn als iemand je kan helpen met de beste voeding voor je kat te kiezen, zonder dat jij verdwaald in kattenvoerland.

Nancy Verburgh - Tommie

Ik snap je helemaal.

Voor mijn senior Lapje wilde ik dat ook, en het duurde me allemaal veel te lang en het ging allemaal veel te moeilijk.

Aaargh!


Gelukkig heb ik uiteindelijk de juiste voeding voor Lapje gevonden. Door vele onderzoeken te lezen en nog veel meer voedingen te vergelijken krijgt ze nu het allerbeste. Iets wat past bij haar senior leeftijd en kleine kwaaltjes.


Met Catmoneo wil ik dat ook graag voor andere katten en baasjes doen.

Dat doe ik in een persoonlijk voeradvies.

Persoonlijk voeradvies:

Een kleine selectie voer aanbevelingen die perfect passen bij jouw kat, zijn kieskeurigheid én jouw budget. Overzicht en keuze in 1 pakketje. Heerlijk toch?

Ik heb drie katten en in juni moest er eentje met spoed opgenomen worden vanwege struviet. Hij kon niet meer gaan plassen. Qua voeding een zeer moeilijke eter en de aangepaste voeding wou hij ook niet.


Marilyn heeft me goed geholpen, resultaat is dat alle drie de katten een voeding hebben die ze graag lusten en er is geen struviet meer te vinden in de urine.


Bedankt voor de hulp! Alleen zou het een veel moeizamer proces geweest zijn met een boel stress voor heel het gezin. Thanks!
Michael - katten: Freddie, Mercury en Queen

Dit maakt Catmoneo Voeradvies bijzonder: 

Maatwerk

voor iedere kat én baasje. Want elke kat is uniek, maar jouw situatie en budget ook!

Opties

zodat je verschillende dingen kunt proberen. Want katten zijn nu eenmaal kieskeurig.

Onafhankelijk

Ik werk niet met alleen de grote merken, maar kijk naar alle voedingen op de markt.

Online

(video) gesprek. Stel direct je vragen en samen komen we tot de beste voeding.

Welk voeradvies past het beste bij jouw kat?

Standaard

€139
1 maand traject

Perfect voor:

 • Voor goede start kittens
 • Na castratie (voerwissels)
 • De gezonde adult kat
Inclusief:

 • 1x online gesprek
 • Voeradvies per mail
 • 1-maand traject

Plus

€239
3 maand traject

Perfect voor:

 • Senior kat (12+)
 • Licht overgewicht (BCS 6-7)
 • Blaasproblemen
 • De moeilijke eterInclusief:

 • 2x online gesprek 
 • Uitgebreid voeradvies
 • 3-maanden traject

XL

€389
1 jaar traject
Perfect voor:
 • Chronische diarree
 • Zwaar overgewicht (BCS 8-9)
 • Diabetes
 • Jeuk en allergieën
 • Combinaties van problemen


Inclusief:

 • 4x online gesprek
 • Uitgebreid voeradvies
 • 12-maanden traject

⚠️ Belangrijk ⚠️

❗Ik heb momenteel zeer beperkt plek voor een nieuw adviestraject. ❗ 

Wil je graag met mij werken, neem dan eerst even contact op zodat we dit goed kunnen afstemmen.

Saskia Tiemens - Jaimey

Hoe werkt het voeradvies?

Stap 1: Vragenlijst

Na bestelling krijg je de link naar de online vragenlijst. Daarmee krijg ik een goed beeld over jouw kat, zijn voedingen, je budget en meer. Zo kan ik het advies goed afstemmen.


Stap 2: Afspraak inplannen

Na het invullen van de vragenlijst, maak je een afspraak. Dat kan in mijn online agenda. Kun je direct een plekje kiezen dat je uitkomt. Wel zo makkelijk.


Stap 3: De online afspraak

Via Google Meet hebben we onze (video) afspraak. Lekker vanuit je eigen huis. We bespreken je kat, de situatie en de voedingen. Vragen kun je volop stellen en ik leg alles met plezier uit.


Stap 4: Het voerrapport & audio opname

Na afloop van ons gesprek krijg je binnen afgesproken tijd het voerrapport (meestal in 1-2 week). Hierin vind je de besproken voedingen met webshop links, zodat je ze makkelijk kunt vinden. In het voerrapport staan ook andere tips die handig zijn in jouw situatie. Ook krijg je een audio opname, zodat je het gesprek nog eens kunt terugluisteren.


Stap 5: Follow up (bij Plus en XL)

Heb je een Plus of XL advies? Dan krijg je automatisch een mailtje om je volgende afspraak in te plannen. Dan kunnen we evalueren en aanpassingen maken. Zeker bij niet-gezonde katten is dit essentieel!

Natascha - Lyo

Natascha - Lyo

Dit is echt voor jou als:

 • Je je kat de beste voeding gunt, maar niet zeker weet wat dat is en daar graag hulp bij wilt.
 • Je bent al een tijdje aan het experimenteren met voedingen, maar niets lijkt echt goed te werken.
 • Je kat heeft een voeding gerelateerde aandoening waar je graag mee aan de slag wilt, maar je kunt de juiste voeding niet vinden en ziet door de bomen het bos niet meer. (denk aan: overgewicht, blaasproblemen, allergie, nierproblemen, diarree, verstopping)
 • Je wil niet meer afhankelijk zijn van dierenartsen en dierenwinkels voor aanbevelingen (die beperkt zijn tot wat bij hun op de plank staat)
 • Je wil dat je kat de beste voeding krijgt, zodat hij lekker in zijn vacht zit, lekker kan spelen en nog vele gezonde jaren tegemoet gaat.

Je moet dit niet doen in deze gevallen:

 1. Je geen tijd wilt nemen om de uitgebreide vragenlijst in te vullen. Zonder informatie is er geen op maat advies mogelijk.
 2. Als je een snelle oplossing zoekt. Het duurt nu eenmaal een tijdje voordat voeding effect heeft.
 3. Bij schildklieraandoeningen of pancreatitis. Helaas kan ik je hier voorlopig nog niet bij helpen.
 4. Om een rauw dieet zelf samen te stellen. Ik help je voornamelijk met brok en natvoer, en wat KVV.
 5. Je verwacht dat mijn voedingsadvies altijd alles oplost en ook nog binnen 2 dagen. Het is geen magische paarse eenhoorn (helaas!). We zoeken samen naar de oplossing.

Wat vinden anderen ervan?

Ik heb een voedingsadvies bij Catmoneo aangevraagd. Kost wat, maar een uitgebreid advies ontvangen. Tip voor wie twijfelt. Ik ben erg blij mee!
Linda

Kittens Juma en Jinkx

Ik wil u nog bedanken voor de service.  Ik heb u ook gelijk aangeraden aan een paar vrienden van mij!

Tischa

Kater Kiwi

Ik kan het aanvragen van een persoonlijk advies bij Catmoneo iedereen aanraden. Het is heel uitgebreid en persoonlijk. Hoef er nu niet meer over na te denken, heerlijk.
Berith

Kitten Tuske

Hein

Het advies op maat is echt een absolute aanrader!!


Haar grondige wetenschappelijke kennis en vlotte aanpak zijn duidelijk! Bovendien wordt je consult degelijk voorbereid en krijg je nog een mailtje achteraf met de samenvatting zodat je een handig overzicht behoudt.


Super bedankt en tot over een maandje, Marilyn!

Mieke

Dido (blaasgruis)

Tot het voedingsadvies at Missy alleen maar tonijn of applaws, ander kattenvoer at ze niet. Het geadviseerde voer van granatapet eet ze ook met veel plezier. Dat verraste ons enorm!


We zijn nu in de eerste fase om tot een lager gewicht te komen. De stress bij de katten waarbij ze steeds zeurden om voer is weg. Dat is in ieder geval de eerste winst van het advies.


We hebben goede hoop dat we Missy op een gezond gewicht kunnen krijgen.

Ans

Poes Missy (overgewicht) 

Verder handig om te weten

Waaruit bestaat het voeradvies?

 • Lijst met verschillende brokjes en/of natvoedingen die geschikt zijn voor jouw kat.
 • Bij een Plus en XL advies zijn uitbreidingen mogelijk.
 • Een tijdsschema met hoeveelheden (voor aan de koelkast)
 • Tips en inzichten die relevant zijn om jouw katten nog blijer te maken


Houdt je ook rekening met mijn (maandelijkse) budget?

Zeker! Sterker nog, het is 1 van de eerste vragen in de vragenlijst. Ik zie geen nut in een onbetaalbare voeding aanbevelen. Daar heeft niemand een kwartje aan 😉


Mijn kat is erg kieskeurig, werkt het dan ook?

Toegegeven: hoe moeilijker je kat, hoe groter de uitdaging. Maar ik ben niet voor een gat te vangen. Je krijgt van mij altijd 3 tot 5 voedingen om te proberen. Zo heb je altijd iets achter de hand om te proberen. En als ie ze allemaal lust dan kun je mooi afwisselen. Maar ook als ie er niets van lust, dan weet je het tenminste. Dan werken we daarmee naar de beste opties.


Mijn kat lust geen natvoer, heeft dit zin?

Dat zei Michael ook, en nu eten zijn 3 katten tóch natvoer 😊 

Maar zonder gekheid: ook als je kat echt alleen brokjes wil, dan zoeken we daar de allerbeste match.

 

Waarom is dit betaald?

De juiste voeding vinden is niet zo 1, 2, 3 gedaan. Het moet goed passen bij jouw kat, en dat kost tijd. Zowel voor het zoeken van een goede voeding als voor het maken van een kwalitatief voerplan. Als dat goed in elkaar steekt, kunnen we je kat langer fit en sterk houden. Kijk maar eens tussen de reviews naar de mooie resultaten: van 2 kilo gewichtsverlies tot katten die ein-de-lijk diarree vrij zijn. En dat is eigenlijk onbetaalbaar, toch?


Kan ik in termijnen betalen?

Dat is mogelijk. Als je op "bestellen" klikt, dan zie je de opties daarvoor. Bij Standaard kan je in 2x betalen; bij Plus en XL ook in 3x. De eerste betaling doe je met iDeal, de volgende betaling gaat met een automatische incasso de volgende maand. Termijnbetalingen kosten iets meer in totaal.


Is dit voor meerdere katten?

Een voeradvies is voor 1 kat. Elke kat is uniek en heeft in de regel zijn eigen voer nodig. Zeker als er voeding gerelateerde aandoeningen spelen is dat echt nodig.


Heb jij meerdere katten waarvoor je een advies wilt? Maak dan even een afspraak voor een belmomentje. (zie hieronder 👇) of stuur mij een mailtje. Dan stel ik je vragen om te kijken wat mogelijk is voor jouw kattengroep binnen een advies :)

 

Welk voeradvies is geschikt voor mijn kat?

 • Als je kat gezond is, dan volstaat een Standaard advies.
 • Is er echter sprake van een aandoening, dan zit je in een Plus advies.
 • Bij meerdere aandoeningen (complexer), dan is een XL advies nodig.

Ik heb dit zo ingestoken dat ik de beste kwaliteit kan leveren in het advies en jou en je kat optimaal kan helpen.


🤷‍♀️Twijfel je welke advies het beste past bij jou en je kat? Maak dan even een afspraak voor het belmomentje (gratis). Een mailtje mag ook. Dan kijken we samen naar jouw situatie.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Gaat nog steeds goed!
We zijn nu 3 maanden verder en ik heb aan het advies van Marilyn en ook daarna nog, heel veel gehad.


Ik merk dat Billie wanneer hij vlees heeft gegeten (aangemengd met wat gekookt water) hij veel langer tevreden blijft. Ook is Billie niet dik geworden. Dit komt ook omdat ik iedere maaltijd weeg. Ook heeft hij geen diarree meer gehad.


Ik heb veel gehad aan het advies van Marilyn en nog steeds geef ik Billie en zijn vriendje Bob volgens haar richtlijnen hun eten.
Ans - katers Billie en Bod
Netjes gedetailleerd rapport

Een heel fijn en uitgebreid advies gericht om Lucky geleidelijk te laten afvallen kreeg ik snel gemaild door Marilyn.


Er stond precies in hoeveel Lucky ongeveer moet afvallen en hoe lang dit ongeveer zou gaan duren (ik besef dat dit uiteraard een schatting is). Ook kreeg ik suggesties over merken van natvoer en brokken die in Lucky’s geval toegestaan zijn. Met zelfs de maandlasten erbij! Heel fijn.


Ik raad Catmoneo zeker aan voor mensen die graag een individueel advies willen omtrent voeding voor hun kat. Er is veel kennis aanwezig waar je vaak als leek zijnde niet aan denkt.


Een absolute aanrader dus!

Bianca - Lucky (diabetes)
Binnen budget en afvallen
Koos was wat te dik aan het worden en zelf kwam ik er niet uit. Ik kwam deze site tegen en wist direct dat ik zoiets nodig heb; persoonlijk advies! Ik kreeg een uitgebreide vragenlijst opgestuurd vol vragen over mijn kat Koos en waarbij ik hulp nodig had.


Het advies wat niet lang daarop volgde was eveneens uitgebreid en zat goed in elkaar. Ik snapte ook waarom bepaalde tactieken nodig waren en er was ook nog eens perfect rekening gehouden met mijn budget!


Het contact met Marilyn verloopt erg goed en ze reageert snel. Last but not least: Koos valt langzaam maar zeker af en overgeven behoort ook tot het verleden.


Kortom; super nuttig advies gekregen en Koos zit weer goed in zijn (losse) vel!
Lisa - Kater Koos (overgewicht)