Partners van Catmoneo

Over de gehele website vind je URL’s naar diverse webshops. Met sommige webshops heb ik een partnerverband. Dit betekent dat wanneer je via mijn link op de webshop terecht komt en een aankoop doet, ik daarvoor een kleine commissie krijg. Deze betaalt de webshop; jij betaalt dus niets extra’s voor het product dat je koopt.


Hiermee kun je Catmoneo financieel steunen. Hierdoor kan ik meer tijd besteden aan onderzoek wat goed is voor onze katten, zoals door het lezen van wetenschappelijke onderzoeken, en deze vertalen naar praktische tips die voor iedereen te begrijpen zijn.

Wanneer je Catmoneo graag wilt steunen, kun je de volgende links gebruiken

(staat op alfabetische volgorde)


Bitiba NL

Bol.com

Brekz

Dierenwinkel XL

Discount4pets

HondjeKoek

Medpets

PetsPlace

Zoo-Enzo.nl

Zooplus


Deze links kun je gebruiken voor kattenspullen, maar het werkt net zo goed voor al het andere dat je bij de webshop koopt.


Andere winkels

De volgende winkels link ik ook naar toe, maar heb ik geen betaalde partnerverband mee:


Via-Natura.nl

Poezenparadijs.nl


Kattenverzekeringen

Ik heb ook diverse partnerverbanden met kattenverzekeringen. Als je hier nieuwsgierig naar bent, kun je het beste kijken in mijn reviews en mijn beoordeling van de beste kattenverzekering (deze update ik eens per jaar).


Alvast een hele dikke dank je wel voor je steun! 💕

Onafhankelijkheid

Zoals je hierboven kunt zien, is Catmoneo aangesloten bij verschillende partnerprogramma's. Misschien vraag je je af: Is Catmoneo in dienst van die webshops?


Het antwoord is nee.


Mijn reviews en aanbevelingen baseer ik op de informatie en kennis die ik heb, niet op of ik al dan niet een commissie kan krijgen. Wanneer ik een aanbeveling doe geef ik aan waar je de producten kan kopen doe ik dat vooral op betrouwbaarheid van de webshop. Echter bepalen geen van de partners mijn inhoud, niet direct noch indirect.


Uiteindelijk moet je voor jezelf beslissen of je de informatie betrouwbaar vindt. Als je hierover vragen hebt, beantwoord ik ze graag voor je.