De juiste voeding kiezen voor JOUW kat

Online Training Kattenvoeding Super Foods voor Katten 1200x370

Online Training “Super Foods voor Katten” voor een gezonde en blije kat

Ja, ik wil leren hoe ik de beste voeding voor mijn kat kies!

“Geen-Kat-in-de-Zak” garantie. Bedenktijd tot na de eerste les.

SUPER FOODS Voor Katten training

Zit jouw kat wel lekker in zijn vel?

Twijfel je of je wel de juiste voedingskeuze maakt voor je kat? Ben je regelmatig onzeker door de honderden keuze mogelijkheden? Maak je je druk over de gezondheid van je kat? Zou je graag het állerbeste voor je kat(jes) willen?

Dan is de Training Super Foods voor KATTEN iets voor jou!

Veel mensen zijn vergeten hoe voeding invloed heeft op de gezondheid van hun kat. Ze twijfelen over welke voeding nu te kiezen. Wilde internet verhalen maken je onzeker over de beste keuze en vaak volgen ze halve waarheden.

Ben je ook moe van het uren internet afspeuren naar GOEDE informatie over gezonde kattenvoeding? Heb je het idee dat je wordt overspoeld door de vele keuzes, waardoor het kiezen eigenlijk alleen maar lastiger wordt?

Wil je leren over kattenvoeding maar niet overal halve waarheden ontdekken waar je maar deels iets mee kan voor jouw kat? Dat is logisch, want jij wil gewoon écht de BESTE keuze maken voor JOUW kat!

 

Stel je voor:

Hoe zou het zijn om te weten dat je je kat écht het beste geeft?

Hoe zou het zijn om de kennis te hebben om zelf gezonde voeding voor je kat te kiezen, vandaag en als je kat ouder wordt? Om te weten dat je het beste voor je kat doet om hem gelukkig, energiek en gezond te houden?

Hoe zou het voelen om niet meer afhankelijk te zijn van de outdated voedings informatie van je dierenarts en zelf de juiste keuzes te maken? Om niet meer alles te moeten aannemen of bang te zijn dat een advies niet bij jouw kat past?

Hoe zou het voelen om je niet meer te twijfelen aan je keuzes, maar te kunnen vertrouwen op je eigen kennis om je geliefde kat het beste te leven te geven dat hij verdiend? Hoe zou het voelen om je kat vol energie en vertrouwen te zien, helemaal tot in de ouderdom?

Fantastisch, toch?

Waarom lukt het je dan niet?

Je bent onzeker omdat je tijdenlang allerlei halve waarheden hebt gelezen die maar niet voor jouw kat werkten. Regelmatig ga je weer op zoek naar nieuwe informatie (die ook weer wordt tegengesproken).

Je maakt je zorgen of je je kat wel de beste zorg geeft voor een lang leven. Misschien ben je bang dat je achteraf denkt: “Had ik die informatie nu maar eerder gehad, dan had ik mijn lieverd beter kunnen ondersteunen in zijn leven.”

Misschien lukt het je niet om echt te geloven in de kracht van voeding, omdat je diep van binnen het gevoel hebt dat het toch allemaal weinig uitmaakt. “Als het op de markt is zal het wel goede voeding zijn” denk je misschien. Begrijpelijk, maar wel jammer.

 

Voeding kan namelijk een hoop verschil maken in de leeftijd die je kat bereikt en hoe gezond hij daar komt: de kwantiteit én kwaliteit van het leven! En willen we niet allemaal onze lieve huistijgers zo’n lang en gelukkig leven bieden?!

Hoe krijg je nu wél een happy cat?

Het geheim van een goede voeding kiezen voor je kat zit hem in kennis, inzicht en je kat kennen. Het is niet nodig om alleen de standaard adviezen op te volgen of bakken met geld uit te geven.

Het gaat erom dat je een goede keuze kan maken voor JOUW kat, die je kat een lang en gelukkig leven geeft. Het gaat erom dat hij sterk, fit en vitaal blijft tot in de ouderdom. Dat het passend is bij zijn behoeften op dat moment.

Wat je nodig hebt is eenvoudige en bewezen informatie waarmee je een goede en snelle voedingskeuze kan maken. Technieken die je helpen door het enorme aanbod van kattenvoer te waden en je duidelijkheid te geven wat wél en wat niet werkt voor onze katten.

Dit helpt je keuzestress en angst om de verkeerde keuze te maken los te laten. Je WEET immers waarom je je keuze hebt gemaakt. Het is het BESTE voor JOUW kat! Los van wat de dierenarts zegt, los van wat anderen zeggen.

De Training Kattenvoeding helpt je om je kat gezond te krijgen én houden

Ja, ik wil leren hoe ik de beste voeding voor mijn kat kies!

“Geen-Kat-in-de-Zak” garantie. Bedenktijd tot na de eerste les.

SUPER FOODS Voor Katten training

Over de training ‘Super Foods voor Katten’

Deze online cursus over kattenvoeding geeft je direct inzicht in wat katten nodig hebben om gezond, fit, energiek en blij door het leven te gaan. Het helpt je om de BESTE kattenvoeding voor JOUW kat te kiezen.

Ik begeleid je stap voor stap door dit proces van weten wat voor de algemene kat goed is, in welke valkuilen mensen trappen in hun keuzes en hoe je een keuze maakt die past bij jouw katje. Want elk beestje is uniek in zijn behoeften en voorkeuren. Door de logische opbouw en wetenschappelijke onderbouwing bespaart dit je een hoop tijd en onzekerheid in het maken van die keuzes!

In 6 weken krijg je elke week een les (per email en online te bekijken) die je informatie en inzicht geeft. Ook ontvang je meerdere bonussen zodat het beoordelen van een kattenvoeding 10 keer makkelijker en sneller gaat (t.w.v €49 en €39). Er zit een werkboek bij met opdrachten om alle informatie in de praktijk toe te passen en je eigen voerplan te maken (t.w.v €39). Niet alleen informatie dus, maar toepassen in de praktijk!

En last but least: we hebben een Facebook groep om samen na te denken over vraagstukken (onbetaalbaar) en ik geef 6 keer een live Q&A om al je vragen te beantwoorden (t.w.v. €354).

Dit is een resultaat gerichte training: Aan het eind kun je zonder blikken of blozen een juiste voeding kiezen voor jouw kat – nu én in de toekomst.

De waarde van dit pakket is €610+
 
…………….
 
Bestel nu de cursus Super Foods voor Katten
 
…………….
 
en je ontvangt de hele training voor slechts €149

Ja, ik wil leren hoe ik de beste voeding voor mijn kat kies!

“Geen-Kat-in-de-Zak” garantie. Bedenktijd tot na de eerste les.

Marilyn en Lapje foto

Wie ben ik? Marilyn Bakker | Katten voedingsdeskundige | Catmoneo

Met een psychologische achtergrond waarin ik leerde wetenschappelijk onderzoek te lezen heb ik mezelf verdiept inde wetenschap van kattenvoeding.

Ondertussen ben ik me al 3,5 jaar non-stop aan het verdiepen in de gezondheid van katjes door middel van voeding.

Met Catmoneo begeleid ik kattenliefhebbers in de zorg voor hun katten, met de nadruk op de juiste voeding kiezen en een voerplan maken.

Katten zijn al sinds mijn jeugd mijn favoriete diertjes en ik help graag mede kattenliefhebbers het beste voor hun kat te doen!

Als je nu bestelt, ontvang je direct deze tijdelijke bonussen:

Voeding Analyse Calculator (small)

Gratis Bonus #1: Voeding Analyse Calculator

(Waarde: €39)

Om kattenvoeding juist te analyseren, moet je wat rekenwerk doen. Dat ga ik je ook uitleggen. Maar we willen ook snel kunnen analyseren. Met deze calculator doe je dat in een handomdraai, letterlijk 5 seconden. Zelf gebruik ik hem altijd bij elke analyse voor een snel en makkelijk overzicht.

Voedingstool (small)

Gratis Bonus #2: Voedingstool met training

(Waarde: €49)

Onderdeel van een juist voerplan maken voor je kat is weten hoeveel hij mag eten. Met de Voedingstool krijg je daarin snel en makkelijk inzicht. Ook hierbij leer ik je zeker hoe je dat handmatig kan doen, maar voor een snel overzicht dat makkelijk aan te passen is gebruik ik zelf de Voedingstool. En jij straks ook!

Super Foods voor Katten Werkboek

Gratis Bonus #3: Werkboek met praktijkoefeningen en voerplan

(Waarde: €39)

Informatie is leuk, maar je moet het kunnen toepassen. Dit werkboek bevat talloze opdrachten, vragen en casussen om je kennis te versterken en te oefenen. Hierdoor onthoud je de informatie beter. Ook zit hierin het voerplan schema zodat je al het geleerde kan gebruiken voor jouw katje(s). 

Super cat food training Facebookgroep

Gratis Bonus #4: Samen verder komen in de Facebook groep

(Waarde: onbetaalbaar)

Samen de lesstof bespreken. Zorgen dat je bij kunt blijven. Vragen stellen wanneer je vastloopt. Leren van andermans vragen. Nieuwe inzichten opdoen van andere kattenliefhebbers. Het zijn allemaal voordelen van samen in een groep onze inzichten delen. Zie ik je ook daar?

Marilyn en Lapje (small)

Gratis Bonus #5: Live 1 uur Q&A per week (6x)

(Waarde: €354)

Informatie lezen en tot je nemen is leuk, maar soms kom je er gewoon niet uit. Iets is je onduidelijk, of je weet niet hoe je dat voor jouw kat kunt toepassen. Daarom doen we elke week een live Q&A waar je vooraf je vragen kunt insturen. Zo behandelen we alles en blijft niets onbeantwoord!

Ja, ik wil leren hoe ik de beste voeding voor mijn kat kies!

“Geen-Kat-in-de-Zak” garantie. Bedenktijd tot na de eerste les.

PS 1

Je otvangt de cursus ‘Super Foods voor Katten’ en de 5 bonussen voor slechts €149 terwijl de normale prijs €610 is. Waar wacht je nog op?

 

PS 2

Je krijgt een 14 dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Zelfs als je de eerste les al gevolgd hebt. Je loopt dus geen enkel risico.

 

PS 3

Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na de bestelling.