Samenwerkingen

Met een aantal mensen ben ik gaan samenwerken om Catmoneo nog beter en leuker te maken. Zo kunnen er nog meer katjes en eigenaren geholpen worden gelukkig te zijn 🙂

Kim

Kim

Ik ben Kim, sinds kort schrijver bij Catmoneo. Doordat ik altijd al een grote liefde heb gehad voor dieren en dan met name katten, wilde ik hier meer mee gaan doen.

Omdat ik mensen graag help het leven van hun kat(ten) te verbeteren, heb ik een Facebook groep opgericht, Katten Weetjes. Hier ben ik Marilyn tegen het lijf aan gelopen en omdat onze visies goed bij elkaar aansluiten, ben ik zodoende ook hier terecht gekomen.

Katten hebben altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld en ik ben nu zelf ook trotse “moeder” van drie heerlijk eigenwijze kroelkontjes.

Noetje (2009) is mijn oudste dame en eerste eigen liefde. Een dame met een sterke wil, maar een pracht van een kat. Erg sociaal bij mensen, al moeten de dingen wel op haar manier.

Amon (2009) is de kerel in huis, gekomen als maatje voor Noetje en een grote inspiratiebron voor mijn onderzoeken. Hij heeft hier en daar een onderdeel minder of juist extra,maar dat maakt hem alleen maar interessanter.

Toetie (2016) is de nieuwste aanwinst. Ze brengt wat leven in de brouwerij en is echt ons kleine meisje. Houdt niet zo van vreemde dingen, maar dit compenseert ze door de aandacht die ze aan ons en Amon geeft.

Ik ben iemand die goed is in alternatieve denkwijzes. Wanneer de reguliere oplossingen niet werken, ga ik zelf op onderzoek uit om een eigen plan op te stellen. Hierdoor wil ik weleens afwijken van de norm, maar het zal altijd in het belang van het dier zijn.

Één ding is zeker: Ik doe het met een hoop passie!

Reacties zijn gesloten.