Een keuze uit kattenvoeding: brok, natvoer & rauw

Drie. Meter. Aan. Spaghetti. Saus. Jemig!

Waarom begin je nu over spaghetti saus, zul je denken?

Nou, in Australië wilden we lekker spaghetti bolognese maken. Dus dan ga je op zoek naar een lekker sausje erbij toch? Maar de Ozzy winkels zijn niet onze winkels, dus allemaal vreemde merken en potjes. Een schap van 3 meter lang, van boven naar beneden gevuld. Hoe kan een mens daar nog uit kiezen?

Ik merk dat veel katteneigenaren ook zo voor het kattenvoer staan in de winkel of er online doorheen scrollen. HOE en WAT moet je hier nu uit kiezen? #headexplosion

Vandaar dus deze video voor jou, zodat je weer wat wijzer wordt in kattenvoer land. Stapje voor stapje met Lapje 🙂 Pak een lekker kopje thee, pen & papier, en enjoy!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je keuze?

Ik snap heel goed dat je door de vele keuzes nog steeds overweldigd bent en je door de bomen het bos niet meer ziet. En dat je daar wat onzeker van wordt. Dat je wel wat hulp kunt gebruiken om je kat de beste voeding kunt geven.

Een voeradvies is dan wat voor jou. Aan de hand van een vragenlijst en gesprek kijken we wat het beste past bij jouw kat. Zo kunnen we samen een paar voedingen selecteren die perfect passen bij jouw kat. Ook als je twijfelt over je huidige voer of de manier van voeren, kunnen we dat bespreken. Meer informatie vind je hier.

Reacties zijn gesloten.