Contact / Vragen

Of je net nieuw bent in kattenvoer of al lange tijd katten hebt, je kunt altijd vragen hebben. Via het contact formulier kun je hier je vraag stellen over het dieet van de kat en kattenvoer. Vragen die voor iedereen interessant probeer ik zoveel mogelijk te beantwoorden in een blogpost, zodat iedereen ze kan lezen.

Vragen over artikelen

Stel je vraag in de comments onderaan. Deze beantwoord ik ongeveer eens per week.

Voer reviews

Ik ben begonnen met natvoer reviews te schrijven, min of meer op alfabetische volgorde. Zoek je een specifiek merk, dan kun je de zoekoptie gebruiken (rechts boven). Momenteel ben ik ook bezig met reviews van brokken. Ondertussen staan er al 150+ brokkenvarianten in een overzicht waarin ik de beste eruit haal. Dit overzicht blijf ik uitbreiden de komende tijd.

Mis je een merk die je graag geanalyseerd ziet worden? Dan kun je hieronder het merk aangeven, het liefst met een link naar de website van het merk (maar naar een webshop is ook oké).

Merken die al in de wachtrij staan voor analyse:

  • Brok: Iams, Hills, Lara, Fokker, Farmina, Husse, Real Nature of Wilderness, Greenheart, Purina, Biofood, Yarrah, Primordial, Vigor&Sage, Aatu, Markus Mühle, Sam’s Field, Whiskas.
  • Natvoer: Whiskas, Meatzie, Ultima, Eden, MjamMjam, Stuzy, Albert Heijn Naturo

Let op: Verwerking van je inzending kan lang duren door een lange wachtrij momenteel.

Updates

Wil je graag up-to-date blijven, dan kun je je het beste aanmelden voor mijn kattenkrabbels mails, dan krijg je elke zondag de nieuwste blogs in je mail.

Persoonlijk advies

Individuele adviezen kosten €15 (incl. BTW). Dit kan gaan over bijvoorbeeld hoeveel voeding jouw kat mag, tips om af je kat af te laten vallen, voeding bij diabetes of een aanbeveling voor voeding specifiek voor de behoeften van jouw kat (bv: ‘kipvrij’ vanwege allergieën).

Stuur me een mailtje met de situatie en vraag met onderstaand contactformulier, dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk (vaak rond het weekend) met wat tegenvragen en een betalingsverzoek.

Stel je vraag

Heb je een algemene vraag, dan kun je dit contactformulier gebruiken. Voor korte vragen kun je me ook via mijn Facebook pagina benaderen.

Let op: Om het overzichtelijk te houden, beantwoord ik alle mail in één keer op vrijdagen. Als er veel vragen binnen komen, kan het langer duren.

Reacties zijn gesloten.