Contact / Vragen

Of je net nieuw bent in kattenvoer of al lange tijd katten hebt, je kunt altijd vragen hebben. Via het contact formulier kun je hier je vraag stellen over het dieet van de kat en kattenvoer. Vragen die voor iedereen interessant probeer ik zoveel mogelijk te beantwoorden in een blogpost, zodat iedereen ze kan lezen.

Vragen over artikelen

Stel je vraag in de comments onderaan. Deze beantwoord ik ongeveer eens per week.

Voer reviews

Op de website vind je al vele reviews van diverse merken natvoer én brokken. Met de zoekfunctie (rechtsboven op computers, onderaan artikel op de mobiel) kun je specifieke merken opzoeken. Doe dit alsjeblieft eerst!

Als je op zoek bent naar de beste natvoer en brokken, dan kun je hier eens een kijkje nemen:

Mis je een merk die je graag geanalyseerd ziet worden? Dan kun je hieronder het merk aangeven, het liefst met een link naar de website van het merk (maar naar een webshop is ook oké).

Merken die al in de wachtrij staan voor analyse:

  • Brok: Arden Grange, Hills, Lara, Fokker, Farmina, Husse, Real Nature of Wilderness, Greenheart, Purina, Biofood, Yarrah, Primordial, Vigor&Sage, Aatu, Markus Mühle, Whiskas, Natural Greatness
  • Natvoer: Whiskas, Meatzie, Ultima, Eden, MjamMjam, Stuzy, Schmusy

Let op: Momenteel doe ik geen extra verzoekjes voor reviews. Elke 2 weken komt er een nieuw review online.

Updates

Wil je graag up-to-date blijven, dan kun je je het beste aanmelden voor mijn kattenkrabbels mails, dan krijg je elke zondag de nieuwste blogs in je mail.

Persoonlijk advies

Voor persoonlijke adviezen voor individuele katten reken ik €15 per uur. Bij simpele vragen is 2 uur vaak afdoende, terwijl bij zieke katten minstens 5 uur nodig is om een volledig beeld te krijgen van zaken die wel of niet kunnen.

In een persoonlijk advies ga ik met je meedenken wat je kunt doen om je kat te helpen. Mijn expertise ligt op gebied van overgewicht en blaasproblemen; verder kan ik je ook helpen bij suikerziekte en allergieën. Op gebied van nierfalen heb ik nog onvoldoende kennis, en hierover geef ik dan ook geen adviezen.

Hiervoor is wel een volledige achtergrond nodig, inclusief dierenarts onderzoek. Zorg dus dat dat eerst gebeurd is.

Stuur me een mailtje met de situatie en vraag, dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk (vaak rond het weekend).

Stel je vraag

Voor algemene vragen kun je dit contactformulier gebruiken. Een aantal vragen heb ik in een FAQ verzameld. Voor korte vragen kun je me ook via mijn Facebook pagina benaderen.

Let op: Om het overzichtelijk te houden, beantwoord ik alle mail in één keer op vrijdagen. Als er veel vragen binnen komen, kan het langer duren.

Reacties zijn gesloten.